SÖĞÜT: BİZ BU MİLLETİN DERTLİSİYİZ

İlçedeki STK’lar ile bir araya gelen, onların talep ve önerilerini de dinleyen AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, “Ele ele, omuz omuza vereceğiz. Birlik olup bugüne kadar eksiklikleri nasıl giderdiysek, bundan sonra da yine ‘biriz’ diyerek gidereceğiz. Sizin derdiniz, bizlerin de derdidir. Biz bu milletin dertlisiyiz” dedi.

SÖĞÜT: BİZ BU MİLLETİN DERTLİSİYİZ
SÖĞÜT: BİZ BU MİLLETİN DERTLİSİYİZ
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, İlçe SKM Başkanı Fehmi Öztürk ve ilçe yöneticileri ile birlikte Sivil Toplum Kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Söğüt bu kapsamda ilk olarak Kuzey Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Eğitim Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Metin Bostan ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarette, dernek faaliyetleri hakkında da Başkan Adayı Şener Söğüt’e bilgiler aktarıldı.

SİZLER GÜÇ VERİYORSUNUZ

Başkan Adayı Şener Söğüt ve beraberindeki heyet daha sonra Kasım Karahancı’nın başkanlığını yürüttüğü Kars Akbaba ve Çerme Köyleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti. “Körfez, Türkiye’nin tüm renkleri ve zenginliklerini bünyesinde buluşturuyor” diyen Şener Söğüt, “Toplumun değerlerine sahip çıkan, nesillerin iyi yetişmesine katkı sunan STK’ların varlığı kentimize ve ülkemize güç vermektedir” dedi.

BİRLİKTE GÜZELLEŞTİRECEĞİZ

“Tarihini, atasını tanıyan; kültürüne, özüne sahip çıkan toplumlar, dünya var oldukça yaşayacaklardır” diyen Şener Söğüt, “STK’larımızın bizlerde yeri ayrı. Ele ele, omuz omuza vereceğiz. Birlik olup bugüne kadar eksiklikleri nasıl giderdiysek, bundan sonra da yine ‘biriz’ diyerek gidereceğiz. Sizin derdiniz, bizlerin de derdidir. Biz bu milletin dertlisiyiz” dedi. Söğüt, ziyaretlerde ilçe için STK üyelerinin talep ve önerilerini de dinledi.

15 Şub 2019 - 12:37 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.