SÖĞÜT’TEN MİTİNG GİBİ ADAY AÇIKLAMASI

AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek belediye başkan aday adaylığını açıklayan Şener Söğüt miting havasında başvurusunu yaptı.

SÖĞÜT’TEN MİTİNG GİBİ ADAY AÇIKLAMASI
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Körfez İlçe Başkanı olan ve Körfez Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yapan Şener Söğüt, teşkilatta ve belediye de hizmet eden eski ve yeni tüm siyasilere, yol arkadaşlarına ve dostlarına teşekkür ederek dosyasını başkan vekili Selami Tanış’a teslim etti. Şener Söğüt, başarıyla sürdürdüğü ilçe başkanlığından istifa etmenin hüznünü ve yeni bir hedefe atılmanın heyecanını bir arada yaşadı. Aday adaylık açıklamasına, eski belediye başkanları, AK Parti Körfez İlçe Belediye Başkan aday adayları, meclis üyeleri, teşkilatın yönetim kademesi, kadın ve gençlik kolları ile Söğüt ailesi ve yakınları ile STK başkanları ve temsilcileri katıldı. Kalabalık katılımın gerçekleştiği katılımın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkan Vekili Selami Tanış, “AK Parti büyük bir aile ve bugün mevcut belediye başkanımız ile birlikte 16 aday adayımız oldu. Bu da ailemizin büyüklüğünden kaynaklanıyor” dedi.

2023 HEDEFLERİ İÇİN 13-0 YAPMALIYIZ

Aday adaylığının açıklama konuşmasını yapan Şener Söğüt, hiç kimseyi unutmadan Belediye Başkanı İsmail Baran, eski belediye başkanları, meclis üyeleri, eski ilçe başkanlarına, teşkilatın tüm birimleri ve dostlarına, ailesine teşekkür ederek, “AK parti teşkilatımız bugünlere kolay gelmedi. Bu günlere gelmek için gece gündüz çalışan Genel başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Bugün Körfez İlçemizde hamdolsun birlik ve beraberlik içerisinde coşku ve heyecan dolu bir aday adaylığı süreci gerçekleştiriyoruz. Önümüzde zorlu bir seçim süreci var. Geçmişte ki 14 seçimde olduğu gibi bu seçimden de zaferle çıkacağımıza inanıyorum. Tüm engellemelere rağmen 2023 hedeflerine ulaşmamıza az bir zaman kaldı. 2023 hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilmek için 2019 seçimlerinde Kocaeli’de yeniden 13-0 yapmalı ve oyları daha yukarılara taşımalıyız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Körfez ilçemizden çok güçlü destek göndermemiz ve ona ölümüne sahip çıktığımızı göstermeliyiz. Genel başkanımız bu kutsal dava için gece gündüz çalışmış, suikastlara maruz kalmıştır. Bizler de bu yükü hafifletmek için var gücümüzle çalışmalıyız. İşte bende 16 yıldır bu AK davamızın bir çok kademesin de görev alan biri olarak, belediyecilik hizmetini daha üst noktalara taşımak, Recep Tayyip Erdoğan’ın yazdığı destanların bir kahramanı olmak için aday adayı oluyorum” dedi.

ŞENER SÖĞÜT KİMDİR?

AK Parti Körfez’in 16. Aday adayı olan Şener Söğüt 1975 Muş doğumlu. Makine Yüksek Mühendisi olan Şener Söğüt, ticaretle uğraşıyor ve Kocaeli ve Körfez Belediye Meclis Üyesi, Körfez Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı ve Gurup Sözcüsü. Siyasi hayatına 2001 yılında AK Parti’de kurucu ilçe yöneticisi olarak başlayan Söğüt, Gençlik Kolları Başkanlığı olmak üzere birçok kademede görev aldı ve yeni dönemde İlçe Başkanı seçildi. Söğüt halen aile şirketinde görevli, evli ve 3 çocuk babası.

02 Ara 2018 - 13:43 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

01

HANEDAN - daha 10 aylık ilçe başkanı belediye başkan adayı olursa bu parti çok yanlış yapmış olur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Aralık 13:43