SÖĞÜT’ÜN ADAY TANITIM TÖRENİNDE BÜYÜK COŞKU VARDI

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt’ün aday tanıtım programı oldukça kabalık bir şekilde gerçekleşti

SÖĞÜT’ÜN ADAY TANITIM TÖRENİNDE BÜYÜK COŞKU VARDI
SÖĞÜT’ÜN ADAY TANITIM TÖRENİNDE BÜYÜK COŞKU VARDI
+1
Haber albümü için resme tıklayın

İktidar partisi AK Parti’nin ilçelerdeki aday tanıtım programı bugün Körfez ile devam etti. Her zaman organizasyonlu bir şekilde programlara iyi bir şekilde hazırlanan Körfez teşkilatı, bu akşam da Şener Söğüt’ün programında kusursuz ev sahipliğinde bulundu. Belediye başkan adayı Şener Söğüt için yüzlerce insan salonu doldurdu. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleşen program, milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Emine Zeybek, İlyas Şeker, Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, belediye başkan adayı Tahir Büyükakın, İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Körfez Belediye Başkanı İsmail baran, ilçe başkanı Ramazan Tuna ve çok sayıda partili katıldı.

‘BİZ DE ADAMLIK CİNSİYET DEĞİL ŞAHSİYET MESELESİDİR’

Açılış konuşmasını AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna yaptı. Tuna önümüzdeki yerel seçimlerde rekor oyla seçimi kazanacaklarına vurgu yaptı. Ardından Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran çıktı. Baran ise, “Bu seçim sen ben davası değil, beka seçimidir. Ben Şener kardeşimizin her zaman yanında olacağına şerefim üzerine söz veriyorum. Biz mevki makam için değil hakkın rızası için çalışıyoruz” dedi. Toplantıda konuşma yapan il başkanı Abdullah Eryarsoy muhalefete sert bir şekilde çattı. Eryarsoy konuşmalarında Lütfü Türkkan’ı kastederek, “Sen İbrahim Başkanın yürüyerek yaptığını koşarak yapamazsın. Kocaeli’de aday bulamadılar, Bilecik'ten vali getirmişler demiş. Bizde adamlık cinsiyet değil şahsiyet meselesidir. Bizim Tahir başkanımız ve tüm teşkilat mensupları adam gibi adamdır. Çıkıp aday olsaydın. Haftalarca aday aradınız” dedi.

‘ŞENER KARDEŞİN KÖRFEZ’E AYAR VERECEK’

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt ise konuşmalarında şu ifadeleri kullandı; “Ben 40 yıldır Körfez’de yaşıyorum, Körfezi iyi tanıyor ve iyi biliyorum. 17 yıldır aktif siyasetin içindeyim. Yapılan hizmetlere yenilerini katmak için aşkla çalışıyoruz. Yeni dönemde hizmet belediyeciliğini gönül belediyeciliğiyle birleştireceğiz.” Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın ise, “Bundan 10 yıl önce bugün Cumhurbaşkanımız Davos’ta dünyaya ayar verdi. Şener kardeşim de Körfez’e ayar verecektir. Kendisini çok iyi tanıyorum. Biz artık battı çıktı gibi projeleri sıradan görüyoruz. Bu yüzden yeni dönemde vizyon projeleriyle geleceğiz. Körfez’e metro kazandıracağız” dedi.

29 Oca 2019 - 22:41 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

09

kolpa - yahu bu adama belediye başkanlığı yakışıyor mu bi bakar mısınız adamda meymenet yok. :)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Ocak 22:41
08

İLHAMİ ELMAS - ŞENER BAŞKAN KÖRFEZDE ÇIĞIR YARATACAK PROJELERE İMZA ATACAK VE KÖRFEZİ HAK ETTİĞİ YERE TAŞIYACAKTIR. SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Ocak 22:41
07

KÖRFEZ GENÇLİK - ŞENER BAŞKANIN UĞRUNDA ÖLÜRÜZ HER DAİM YANINDA OLACAĞIZ.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Ocak 22:41
05

Yusuf - Adama helal olsun çorap simit satarak müteahit olmuş korfez için bir değer kazanınca herkezi müteahit yapicam der vizyon projelerinde

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Ocak 22:41
04

FURKAN ÇAKIR - BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN SONRA EN YÜKSEK OYU KÖRFEZ ALACAK.DİĞER İLÇELER KÖRFEZİN HIZINA YETİŞEMEZ.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Ocak 22:41
03

Körfezde Şener - Derincede Sertif Körfezde Şener kazanacak biz doğulular olarak kararımızı toplantıda aldık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Ocak 22:41
02

Korfez - Şener söğüt mal varlığını açıklamasını bekliyoruz korfez halki bilmelidir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Ocak 22:41