SP’Lİ KAYIN: KENT MEYDANINDA ÇAY DAĞITMAKLA İCRAAT OLMAZ

Saadet Partisi Derince İlçe Başkanı Halil Kayın İlçe teşkilatına Yenikent Çay bahçesinde verdiği iftar yemeğinde yine Başkan Haydar Bulut’a yüklendi. İftar programı için Zübeyde Hanım Kültür merkezinin verilmediğini söyleyen Kayın, “Kent Meydanında çay dağıtmakla icraat olmaz” dedi...

SAADET DERİNCE İFTARINA KATILIM YOĞUNDU

Saadet Partisi Derince İlçe Başkanlığı Yenikent Aykan Çay Bahçesi’nde partililerin yoğun katılımı ile iftar programı gerçekleştirdi. İftar programına Saadet İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, İl Başkan Yardımcısı Zafer Mutlu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Demir, Hasan Ayhan Altıntaş, İzmit İlçe Başkanı Samet Gürsoy ve parti üyelerinin yanı sıra Derince Kent Konseyi Başkanı Hasan Malo, Belediye Eski Başkan Yardımcısı Necati Özdemir, Belediye Eski Meclis Üyeleri Aydın Öktem ve Enver Derin’de katıldı.

KENT MEYDANINDA ÇAY DAĞITMAKLA İCRAAT OLMAZ

Programda konuşma yapan Halil Kayın şunları söyledi: “Bugün ülkemiz terör, faiz ve ahlaki erozyon bataklığında iken, hamile polislerimiz şehit oluyorken, hergün şehit ve canlı bomba haberleri izliyorken, 20 milyon insanımız depresyon hapı kullanıyorken, alkol tüketimi 2 milyar litreye ulaşmışken bizler susamayız, dilimize pranga vuramayız. Bütün bu konular devletin mesuliyetidir. Devlet dernek gibi davranamaz. İdarecilerimiz neredeyse bakkal açılışına bile katılıp konuşma yapmanın derdinde. Devlet icraatları ile konuşur. Bizim yuvamız Derince. Derince Belediyesi Kent Meydanında çay dağıtmak yerine icraat yapsın, icraatlarını konuşalım.”

ERBAKAN HOCA’NIN HEDEFLERİNİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Akabinde konuşan İl Başkanı Sinan Ejderoğlu da: “Maalesef ülkemiz ve islam coğrafyası felakete sürükleniyor. Milletimiz ve ümmet sahipsiz değildir. Mevcut iktidar içinde bulunanlar dahi iktidarın yönetiminden memnun olmadıklarını ifade ediyor. Milletçe kendimize gelmek zorundayız. Merhum Erbakan hocamızın videolarını sadece izleyerek değil; söylediklerini en güzel biçimde yerine getirmek için canla başla çalışılması gerekiyor. Biz Saadet Partililer olarak hocamızın söylediklerini yerine getirmek için mücadele ediyoruz ve bu mücadelemizi ömrümüzün sonuna kadar devam ettireceğiz’’ şeklinde konuştu.

ZÜBEYDE HANIM SALONUNU HAYDAR BULUT VERDİRTMEMİŞ

Derince Belediyesine ait Zübeyde Hanım Kültür Merkezinin tüm STK ve Siyasi Parti programlarına tahsis edilmesine rağmen, Saadet Partisine iftar programı için salonun tahsisi Belediye Başkanı Haydar Bulut tarafından özellikle engellendiği öğrenildi. Bulut’un bu tutumunun Saadet Derince İlçe Başkanı Halil Kayın’ın belediye ve belediye başkanı hakkında etkin muhalefet yapmasından kaynaklandığı sanılıyor. Zübeyde Hanım Salonunun Saadet Partisi’ne verilmemesi ile ilgili İlçe Başkanı Halil Kayın’ın önümüzdeki günlerde açıklama yapması bekleniyor.

19 Haz 2016 - 20:56 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.