TÜRKKAN 2 BİN 500 AŞURE DAĞITTI

Seçim çalışmalarına temposunu artırarak devam eden MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan Gebze Kent Meydanı’nda 2 bin 500 kişiye aşure dağıttı…

MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan Muharrem Ayı nedeniyle Gebze Kent Meydanı’nda 2 bin 500 kişiye aşure dağıttı. Aşure dağıtımına MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, MHP İzmit İlçe Başkanı Kaan Dilmen, Türkkan’ın yakın arkadaşları ANAP’ın eski İstanbul ilçe başkanları ve bazı partililer katıldı. Meydanda ki vatandaşla sohbet eden Türkkan aşure dağıtımına dua ile başladı. Muharrem ayının herkese bereket ve bol kazanç getirmesi dileğinde bulunan Türkkan, ülke adına kötü günlerin ise geride kalmasını umduğunu söyledi.

TÜRKKAN MI PKK’LI VEKİL Mİ?

Alandan geçen 2 bin 500 vatandaşa aşure dağıtan Türkkan, 1 Kasım Pazar günü gerçekleşecek olan seçim için de destek istemeyi ihmal etmedi. Farklı partilere oy verdiklerini söyleyen çok sayıda vatandaş ise Türkkan’ın yanına gelerek mecliste kendisini sürekli takip ettiklerini ve bu seçimde destek vereceklerini söyledi. Hem parti politikalarını anlatan hem de seçimin ülke için önemine değinen Türkkan, vatandaşa 7 Haziran seçim sonuçlarını da hatırlatarak, “Lütfü Türkkan mı yoksa PKK’lı bir vekil mi? Karar sizin” dedi.

30 Eki 2015 - 09:14 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.