Türkkan’dan örnek davranış

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan 7 Haziran genel seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdürürken, Türkkan Körfez Amasyalılar Derneği ziyaretinde görme duyusunu kaybeden ve tedavisi için destek isteyen Berkay Yalçın Ünver’e yardımcı olma sözü verdi...

TÜRKKAN; KOCAELİ’NDE 8 YILDA BİR TEK FABRİKA AÇILMADI

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan genel seçimler öncesinde her ilçede çalışmalarını hızlandırırken, Türkkan Körfez Amasyalılar Derneği ziyaretinde yine ilginç açıklamalarda bulundu ve hükümete yüklendi. Bu ziyaret sırasında MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Körfez Amasyalılar dernek Başkanı Sedat Esen, partililer ile vatandaşlar katıldı. Körfez Amasyalılar Derneği’nde gerçekleştirilen toplantıda Türkkan “Kocaeli’nin Sanayi Bakanı var, fakat ilimizde açılan bir sanayi fabrikası yok. Kocaeli’nde açılan fabrika yok, kapanan fabrika var. Son sekiz yıldır ilimizde açılan tek bir fabrika yok. Tam tersine kapanan fabrikalar var. 2014 yılında ilimizde 45 fabrika kapandı. Kocaeli’nde en büyük sorun işsizlik, Kocaeli sanayi kentinde işsizlik varsa, Türkiye’de durum çok vahim durumda. Ülkemizdeki vatandaşlar her geçen gün fukaralaşıyor. Hükümet kendilerine geldi mi kaynak buluyor, vatandaşa geldi mi kaynak yok diyor. Dünyayı çalan adamların ortalıkta dolaşmasına millet müsaade etmeyecek. Bunlar mutlaka adaletin önünde hesap verecek. Rezan’ın bakanlarının artık bizi yönetmesine müsaade etmeyeceğiz” dedi.

GÖRME DUYUSUNU KAYBEDEN GENCE BİLGİSAYAR VE TEDAVİ SÖZÜ

Körfez Amasyalılar Derneği ziyaretinde konuşmasını sonlandıran MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın yanına gelen Berkay Yalçın Ünver isimli genç 1,5 yıldır görme duyusunu kaybettiği için zor günler geçirdiğini ve tedavisi için destek istediğini ifade etti. Amerika’da araştırmalar sonucunda yapılan gen nakli sayesinde tedavi imkanı olduğunu ifade eden Berkay Yalçın Ünver bu rahatsızlığının milyonda bir olduğunu, Türkiye’de ise 5 ile 8 kişide var olduğunu öğrendiğini dile getirdi. Berkay Yalçın Ünver Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden görme engelliler için özel jaws programlı notebook talep ettiğini, fakat alamadığını ifade etti. MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan bu konuda talebini hemen yerine getireceğini söyledi. Türkkan ayrıca Berkay Yalçın Ünver’in tedavisi için öncelikle Prof. Dr. Kazım Devranoğlu’ndan randevu olacağını, akabinde Amerika’da yapılacak tedavi için ise tüm imkanları seferber edebileceğini ifade etti. Türkkan’ın bu örnek davranışı toplantıya katılanlar tarafından sevinçle karşılandı.

16 May 2015 - 12:27 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.