Ülkü Ocakları’nın seminerine ilgi var

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kocaeli İl Başkanlığı, 2023 Etkili Gençlik Eğitim Akademisi kapsamında "Tarihsel Süreçte Türk Milliyetçiliği" konusuyla seminerlerine başladı...

Kocaeli Ülkü Ocakları Şehit Mehmet Akif Bekiroğlu konferans salonunda, Fatma Gülşen Hanımefendi'nin eşsiz sohbeti Ülkü Ocakları mensubu genç arkadaşlarımızın dimağında derin izler bıraktı. Derin tarih bilgisi ve tecrübesiyle Türk Milliyetçiliğinin ihtiyaçtan doğduğunu anlatan Gülşen; Hunlar, Göktürkler, Selçuklu ve Osmanlı gibi devletlerde milliyetçiliğin etkileri ve milliyetçiliğin bugünkü sorunları hakkında çok önemli tespit ve tahlillerde bulundu. Seminerde kendi hayatından da izler paylaşan Fatma Gülşen hanımefendi milliyetçilerin bugün nasıl hareket etmesi gerektiği konusunda önemli görüşler beyan etti.

Seminerin sonunda sohbet halinde devam ederken Ülkü Ocaklı gençlerden gelen sorular üzerine Türkiye Rusya ilişkileri ve Osmanlı'nın son dönemlerindeki İttihatçı hareketleri hakkında da bilgilerini paylaştı.Kocaeli Ülkü Ocakları'nın 2023 Etkili Gençlik Eğitim Akademisi farklı konuşmacıların kendi uzmanlık alanlarında verecekleri eğitimlerle sürmeye devam edecek.

22 Ara 2015 - 15:48 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.