YAMAN, CİZRE, İDİL VE SİLOPİ’DEYDİ

AK Parti Genel Merkez Teşkilatlanma Başkanlığınca görevlendirilen Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman iki gün boyunca Şırnak ili Cizre, İdil ve Silopi ilçelerinde teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

YAMAN, CİZRE, İDİL VE SİLOPİ’DEYDİ
YAMAN, CİZRE, İDİL VE SİLOPİ’DEYDİ
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Genel Merkezi Teşkilatlanma Başkanlığınca geçtiğimiz yıl Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörleri içerisinde görevlendirilen AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, iki günlük Şırnak ziyaretinde Cizre, İdil ve Silopi’de teşkilat mensupları ve Diyarbakırlı vatandaşlarla bir araya geldi.

TEŞKİLATLARI ZİYARET ETTİ

Vekil Yaman’ı havaalanında karşılayan AK Parti Şırnak il ve ilçe başkanları daha sonra hep birlikte bir araya gelerek bir toplantı yaptılar. Ardından Cizre, İdil ve Silopi ilçelerini ziyaret eden Yaman, burada ilçe başkanlıkları temayül yoklaması nedeniyle teşkilat mensupları ve Şırnaklı hemşerileri ile bir araya gelerek görüşmeler yaptı. Vekil Yaman iki günlük ziyaretinde Şırnak’ta birçok yeri de ziyaret ederek hem esnaf hem de vatandaşlarla sohbet etti.

05 Ağu 2019 - 13:59 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.