AHMET SARIIŞIK’A ÖNEMLİ GÖREV!

İlimizdeki bazı devlet hastanelerinde yapılan görev değişikliklerinin ardından yerleri değiştirilen başhekimlerin yerine kimlerin geleceği belli olurken, giden başhekimlerin de görevleri belli oldu.

AHMET SARIIŞIK’A ÖNEMLİ GÖREV!
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez Devlet Hastanesi’ne 5 yıl önce Başhekim olarak atanan Ahmet Sarıışık gitti ve yerine Ömer Dağ geldi.

Sarıışık’a ise oldukça önemli bir makam verildi.

Meslekte 31 yılını bitiren Aile Hekim Uzmanı Ahmet Sarıışık, İl Sağlık Müdürlüğü’nde Kamu Hastaneleri Başkanlığı görevine getirildi.

Bugüne kadar görev yaptığı her kurumda başarılarıyla adından bahsettiren Sarıışık, bu ayın 14’ünde yeni görevine başlayacak.

06 Eyl 2020 - 16:25 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

04

Fikret Peker - Çok isabetli sonuna kadar hakeden bir insan.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 21:10
02

Aysun Çelik - Hastanede herkesin işini çözen çok başarılı bir hekim.Allah yeni görevinde başarılarının devamını getirsin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Eylül 16:25
01

PERSONEL - HOCAMIZ GERÇEKTEN ÇOK İYİ BİR İNSAN GİTMESİNE TÜM PERSONEL ÜZÜLÜYOR FAKAT DAHA ÖNEMLİ BİR MAKAMA GİTMESİNDEN ÖTÜRÜDE SEVİNÇLİYİZ.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Eylül 16:25