BAŞHEKİM GÜNEŞ YAŞAMA UMUT OLAN AİLELERİ AĞIRLADI

Organ nakli konusunda başarılı çalışmalar gerçekleştiren Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, Yaşama Umut olan hastaların ailelerini makamında ağırladı.

Beyin ölümü gerçekleşen hastalarının organlarını bağışlayarak, başka insanların yaşamına umut olan ailelere insanlık adına teşekkürlerini ileten Başhekim Güneş “ Verdiğiniz bu ulvi karar sayesinde diğer insanların yaşamına umut oldunuz. Örnek teşkil eden bu kararınızdan dolayı kurumumuz ve insanlık adına sizlere teşekkürlerimi arz ediyorum” diye konuştu.

13 Kas 2017 - 14:00 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.