Doktorlara doçentlik unvanı verildi

Derince Araştırma Hastanesi bünyesinde görev yapan doktorlar doçentlik unvanı aldı...

Derine Araştırma Hastanesinde görev yapmakta olan uzman ve operatör doktorların yaptıkları başarılı çalışmalarından ötürü almaya hak kazandıkları doçentlik unvanından ötürü hastanenin konferans salonunda düzenlenen toplantı ile doçent doktorlara plaket ve çiçek takdim edildi. Doçentlik unvanını kazanan doktorlar şu isimlerden oluştu; Gastroenteroloji’den Zülayla Akkan Çetinkaya, Çocuk Nöroloji'den doçent doktor Barış Ekici, Anestezi kliniğinden doçent doktor Canan Balcı, Kalp Damar Cerrahisi kliniğinden doçent doktor Oğuz Omay yapılan törende doçent unvanı kazanmanın verdiği mutluluğun heyecanını yaşadılar.

PLAKET VERİLDİ

Toplantıda konuşma yapan Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hasan Aydınlık hastanenin geçmiş dönemde zorluklar çekildiğini, hastanenin yetersizliklerinin olduğunu ama artık bunların aşıldığını hastanenin bünyesinde görev yapan doktorların çalışmaları ile doçentlik unvanı almasından dolayı mutluluk duyduğunu dile getirdi. Aydınlık robotik cerrahi de dâhil olmak üzere eksik ne varsa kendilerine bildirmeleri ve bu konuda ellerinden geleni yaparak temin edeceklerini ayrıca mesleki gelişime destek sağlayacak olan bütün kursların düzenlenmesinin ve programının da yapılanabileceğini belirtti. Törende söz alan Hastane Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Ramazan Kocaaslan doktorların bu başarısından mutlu olduğunu ifade etti. Kocaaslan’ın ardından konuşma yapan Başhekim Op. Dr. Soner Şahin ise “birçok asistana önderlik yaparlar umuyorum” dedi. Başarılar dileyen Şahin konuşmasını sonlandırdı. Verilen çiçeklerin ve plaketlerin ardından hatıra fotoğrafı çekilen doktorlar dakikalarca alkışlandı.

#

28 Ara 2013 - 14:57 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.