KÖRFEZ DEVLET HASTANESİ KADROSUNU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Körfez Devlet Hastanesi’nde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uz. Dr. Zeynep Sıla Yaşar Aydın,  Dahiliye Uz. Dr. Kübra Habir ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uz. Dr. Serdar Kamer Kılıçarslan hasta kabulüne başladı.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzman Doktoru Zeynep Sıla Yaşar Aydın Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Ana Bilim Dalı’nda uzmanlık eğitimini almıştır. 3 yıl Erzurum’da mecburi hizmetini tamamlayan Zeynep Sıla Yaşar Aydın Körfez Devlet Hastanesi’nde göreve başlamıştır.

Dahiliye Uz. Dr. Kübra Habir Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde mezun olduktan sonra Uz. Dr. Kübra Habir Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nda uzmanlık eğitimini almıştır. Kütahya Emet Devlet Hastanesi’nde görev yaptıktan sonra Körfez Devlet Hastanesi’nde göreve başlamıştır.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uz. Dr. Serdar Kamer Kılıçaraslan İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra uzmanlık eğitimini 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamlamıştır. Sivas Divriği Sadık Özgür Devlet Hastanesi ve Sivas Numune Hastanesi’nde görev yaptıktan sonra Körfez Devlet Hastanesi’nde göreve başlamıştır.

Körfez Devlet Hastanesi’nde başlayan uzman doktorlarımıza çalışma hayatlarında başarılar dileriz.

30 Eyl 2018 - 18:44 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.