KÖRFEZ DEVLET’İN BAŞINA ÖMER DAĞ GELİYOR

Körfez Devlet Hastanesi Başhekimliğine Ömer Dağ’ın geleceği öğrenildi.

Devlet hastanelerinde görev yapan başhekimlerin yeni görevlendirilmeleri yapıldı.

İlimizde değişiklik yapılan Körfez Devlet Hastanesi’nde Başhekim Ahmet Sarıışık, İl Sağlık Müdürlüğü’ne, yerine ise Seka Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Ömer Dağ getirildi.

İlk başta gelen bilgiler arasında Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Ali Yiğit’in Körfez Devlet Hastanesi’ne Başhekim olarak geleceği, fakat Yiğit’in Halk Sağlığı Başkanlığı görevini istediğine ulaşıldı.

Seka Devlet Hastanesi’nde geçici olarak görev Ömer Dağ, daha önce Kocaeli Devlet Hastanesi’nde Başhekimlik yapmış tecrübeli bir isim.

Ömer Dağ’ın önümüzdeki günlerde göreve başlamadı bekleniyor.

CERRAHPAŞA MEZUNU

Kardiyoloji Uzmanı Ömer Dağ, 1972 Çankırı doğumlu. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde mezun olduktan sonra Siyami Ersek Kalp Damar ve Kardiyoloji Merkezi’nde uzmanlığını yaptı. Dağ, 2002 yılında Kocaeli Devlet Hastanesi’nde göreve başladı.

30 Ağu 2020 - 15:10 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

01

DADAŞ - HAYIRLI OLSUN AMA AHMET SARIIŞIKTAN ÇOK MEMNUNDUK UMARIZ ONU ARATTRIAMZ.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Ağustos 15:10