MEDİCAL PARK KOCAELİ’DEN YİNE ŞİKAYET!

İlimizde büyük iddialarla kurulan ama bir türlü istenilen yere gelmeyen VM Medical Park Hastanesi’nden şikayetler bitmiyor. Hastalarından aldığı paranın karşılığında bütün ısrarlara rağmen fatura vermeyen VM Medical Park Hastanesi aleni olarak suç işliyor.

13.200.- TL’nin faturası verilmiyor

İlimizin tanınmış isimlerinden ve sevilen simalarından olan Haluk Ersoy geçirdiği kalp krizi sonucu önce KocaeliDevlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğum bakım ünitesinin VM Medical Park İzmit Hastanesi’nde bulunması üzerine acil olarak bu hastaneye kaldırıldı.

19 Haziran’da VM Medical Park İzmit Hastanesi yoğun bakım servisine kaldırılan Haluk Ersoy daha sonra Prof. Dr. Haluk Akbaş tarafından ameliyata alındı ama ameliyat masasında hayatını kaybetti.

Acil olarak Medical Park Hastanesi’ne kaldırılmasına rağmen hastane yönetimi vefat eden Haluk Ersoy’un yakınlarından 13.200.- TL parayı nakit istediler ve kredi kartı ile ödemeyi kabul etmediler.

O gün bu gündür verdiği 13.200.- TL’nin faturasını isteyen ve ameliyat masasında kalan merhum Haluk Ersoy’un abisi Haldun Ersoy bir türlü faturasını alamadı.

Kendisine verdiği paranın faturasını ödememek için bin dereden su getirildiğini söyşleyen Haldun Ersoy hastaneyi gerekli yerlere şikayet edeceğini ve hastanenin hem vergi sucu işlediğini hem de kanunları çiğnediğini dile getirdi.

Bir özel hastanenin hastadan ya da hasta yakınlarından aldığı bu kadar büyük bir paranın karşılığında nasıl fatura vermediği merak ediliyor.

Bakalım bu iddialar karşısında VM Medical Park Hastanesi nasıl bir cevap verecek?

Hep birlikte göreceğiz.

13 Tem 2020 - 00:01 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

02

Melek Baştürk - Bizde 3 Mart'ta taburcu olduk öğünden beri fatura vermiyorlar 9000 ödeme yaptık devlet karşılamıyor diye ameliyatta kullanılan parçayı biz bu u kabul ettik ama öğünden beri sorumlu Sibel hanım bizi oyaliyor ayrıca bana anlamadığım halde gerkli diye kağıt imzalatti neler çeviriyor kar acaba bizde şikayet edilecek her kuruma şikayet ihbarı bıraktık bakalım ne ilacak

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 27 Mart 13:54
01

Hasta. - Biz ozel sağlık sigortası ile gittik. Doktor el için renkli mr istedi. Kayittakiler 2 el 2 ayak 4 mr yazmışlar. Uyarınıza rağmen ve sadece 1 el mrı cektirmemize rağmen sigortaya 4 mr olarak faturalamışlar.biz düzeltme için aradığımizda kimse telefonlarımıza cikmadi. Bakanlığa şikayet edeceğiz dedikten sonra düzelttiler. Eğer turkiyede hastane kalmadıysa gidin derim.

Yanıtla . 2Beğen . 0Beğenme 13 Temmuz 00:01