MLPCARE’DEN ÖNEMLİ İŞ BİRLİĞİ

MLP Care ve Bupa Acıbadem Sigorta Grubu’nın anlaşmasına göre; Bupa Acıbadem Sigortalılar, Aksigortalılar ve senCard Üyelik Programı’na dahil tüm diğer sigorta şirketlerinin sağlık sigortalıları, Medical Park ve Liv Hospital şubelerinden hizmet alabilecek.

Türkiye’nin 17 şehrindeki 31 Medical Park ve Liv Hospital şubesiyle ülkenin en yaygın sağlık grubu MLP Care ile sigorta sektörünün en büyük oyuncularından Bupa Acıbadem Sigorta Grubu, sağlık sektörünün son yıllardaki en önemli iş birliklerinden birine imza attı. Yapılan anlaşmaya göre; Bupa Acıbadem Sigortalılar, Aksigortalılar ve senCard Üyelik Programı kapsamında yer alan tüm diğer sigorta şirketlerinin sağlık sigortalıları, 8 Nisan itibariyle poliçeleri kapsamında Medical Park ve Liv Hospital şubelerinden hizmet alabilecekler. İş birliği; iki sigorta şirketinin 655 bine varan kullanıcısını kapsıyor. Bunun yanı sıra, bu iki sigorta şirketlerinin farklı ürünlerini kullananlar da Medical Park ve Liv Hospital’ın sağlık hizmetlerinden özel imkânlarla faydalanabilecek.

MLP Care Anlaşmalı Kurumlar ve Cari İş Geliştirme Koordinatörü Dr. Ruhsan Gezgin, konuya ilişkin yaptığı açıklamada “MLP Care olarak uluslararası sağlık hizmetini toplumumuzun her kesimine ulaştırmak için çeyrek asrı aşkın süredir çalışıyoruz. Türkiye’deki sağlık sigortası pazarının öncü kuruluşu Bupa Acıbadem Sigorta Grubu ile yeni bir iş birliğine imza atarak, hayatına değer kattığımız insan sayısını artırmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bupa Acıbadem Sigorta, Aksigorta ve senCard Üyelik Programı kapsamındaki tüm sigorta şirketlerinin eklenmesi ile birlikte, artık grubumuz tüm senCard üyelerine anlaşmalı olarak hizmet sunmaya başladı. Önemli bir adım olduğuna inandığımız bu işbirliğinin toplumumuza hayırlı olmasını dilerim” dedi.

18 Nis 2019 - 19:11 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.