MUSTAFA GÜNEŞ GÖREVE BAŞLADI

Dr. Şenol Ergüney’in İl Sağlık Müdürü olarak atanmasından sonra il genelindeki tüm sağlık kadrolarında başlayan yeniden yapılanma süreci tamamlandı.

Kocaeli’de bugüne kadar tüm hastane ve ilçelere atama yapılmış, ancak Darıca Farabi Hastanesinin başhekimliğine herhangi bir atama yapılmıştı. Sağlık Bilimleri Üniversitesine bağlı bulunan Derince Araştırma ve Uygulama Hastanesinin eski Başhekimi Dr. Mustafa Güneş’in Darıca’ya atanacağı duyurulmuş fakat bu atama da gerçekleşmemişti. Güneş’in ataması yaklaşık iki hafta sonra sisteme düştü. Ve Mustafa Güneş bugün itibariyle Darıca’da göreve başladı.

ÜROLOJİ UZMANI

Doç. Dr. Mustafa Güneş 1967 yılında Elazığ’ın Karakoçan ilçesinde doğdu. Elazığ İmam Hatip Lisesi’nden mezun olan Güneş, Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. 1992-2000 yılları arasında Bingöl’de görev yapan Güneş, 2000 yılında Van 100. Yıl Üniversitesinde Uzmanlığa başladı. 2010 yılına kadar çeşitli özel hastanelerde çalışan Güneş, 2010 yılında Van 100. Yıl Üniversitesi Üroloji Ana Bilim dalında doçent olarak göreve başladı. 2014 yılında doçent olan Güneş, evli ve 3 çocuk babası.

04 Oca 2018 - 15:31 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.