SONER ŞAHİN’E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Kocaeli’nin başarılı doktoru Soner Şahin’e çalıştığı hastanede sürpriz doğum günü düzenlendi.

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nin tıbbi direktörü olan aynı zaman Bahçeşehir Üniversitesi Dekan Yardımcısı Soner Şahin 38. yaş gününü çalışma arkadaşlarının sürpriz doğum günü pastasıyla kutladı. Hastane personeli çok sevdikleri başarılı doktor Soner Şahin’in yeni yaş gününü kutladılar. Bu sürpriz doğum gününden ötürü çok mutlu olduğunu ifade eden başarılı doktor Soner Şahin arkadaşlarına teşekkür etti.

Bugüne kadar sağlık sektöründe adından sıkça bahsettiren ve oldukça başarılı çalışmalara imza atan Soner Şahin’e biz de sağlıklı, huzurlu ve başarılarının devam edeceği nice yıllar diliyoruz.

15 Eki 2018 - 23:45 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

01

NİLGÜN - SONER BEY MÜKEMMEL BİR İNSAN ALLAH NİCE YILLAR YAŞATTIN

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ekim 23:45