TAHSİN ÖZBEK TIP MERKEZİ’NİN YERİNE MOBİLYACI GELİYOR

İzmit’te özel sağlık yatırımına öncülük eden Dr. Serdar Özbek’in 2008 yılında hizmete açtığı İstiklal Caddesi Belsa Plaza karşısındaki Tahsin Özbek Tıp Merkezi, geçen ayın başında sessiz sedasız kapanmıştı.

MESLEĞİ BIRAKTI

Üroloji Uzmanı Dr. Serdar Özbek, 1996 yılında vefat eden babasının adına Özel Tahsin Özbek Hastanesi’ni 2004 yılında Derince’de hizmete açmıştı. Özel Dr. Tahsin Özbek Hastanesi’nin yerinde şimdi başka bir sağlık kurumu bulunuyor. Hastanenin şirket ve ruhsatını ise Gebzeli doktor, AK Parti Milletvekili adayı Hakan Höbek satın aldı. Dr. Hakan Höbek, Gebze bölgesinde yeni bir özel hastane yapacak ve Dr.Tahsin Özbek Hastanesi’nin ruhsatını kullanacak.

MESLEĞİ BIRAKTI

Dr.Serdar Özbek, İstiklal Caddesi üzerinde 4 katlı binada hizmet veren Özel Tahsin Özbek Tıp Merkezi’ni de kapattı. Artık muayenehane de açmayacağını, dinlenmeye çekildiğini açıkladı. 4 katlı Tıp Merkezi binasını, İstanbullu bir mobilya firması komple kiraladı. Firma önümüzdeki günlerde tadilata başlayacak ve muhtemelen yılbaşından önce mobilya mağazası açılacak.

03 Eki 2017 - 10:57 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.