Atletlerimiz Kros Ligi’ni kupalarla kapattı

Samsun’da 9 Mart tarihinde yapılan Atletizm Kros Ligi final müsabakalarında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünün büyük erkek takımı Türkiye üçüncüsü oldu...

Büyük çekişmeye sahne olan yarışlarda Kağıtsporlu atletler, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Ankara Egospor kulübünün ardından topladığı puanlarla Türkiye üçüncüsü oldu. Genç erkek takımı ise, bu kademede üçüncü olmasına karşın genel puanla dördüncü olarak kupayı kıl payı kaçırdı.

İKİ KUPA ALDI

Marmara bölge yarışlarında birinci olarak Türkiye şampiyonasına katılan küçük erkek takımı, İzmir Çimentaş kulübünün iki puan ardından ikinci olarak bu kategoride tarihinde bir ilki gerçekleştirdi. Bir ikincilik ve bir üçüncülük kupası alarak 2013-2014 kros sezonunu kapatan Mavi Beyazlılar gelecek için büyük umut verdi.

13 Mar 2014 - 10:46 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.