Belediye Derincespor’da Güntepe ile yola devam

Kentimizi 3. Lig’de başarıyla temsil eden Belediye Derincespor’da pazartesi günü yapılacak genel kurula mevcut başkan Ahmet Güntepe yine tek aday olarak girecek.

Geçtiğimiz yıl profesyonel liglerdeki ilk sezonu olmasına rağmen verdiği mücadele ile herkesin taktirini kazanan ve 2. Lig’in adeta kapısından dönen Belediye Derincespor bu yıl da mücadelesini başarılı bir şekilde sürdürüyor. Yer aldığı misli.com 3. Lig 1. Grup’ta zirve mücadelesi veren Belediye Derincespor’un bu başarısındaki en önemli unsur ise hiç kuşkusuz kurumsal yapısı. Sarı lacivertli temsilcimiz başarıya giden yolda kongre sürecini de tamamlayarak, oluşacak yeni yönetim kurulu ile birlikte istikrarlı gidişini sürdürmek istiyor. 2 Kasım Pazartesi günü saat 17:30’da Belediye Derincespor Tesisleri’nde gerçekleşecek olan kongre öncesi sarı lacivertli camiada yapılan değerlendirmelerin ardından mevcut başkan Ahmet Güntepe’nin yeniden aday olmasına karar verildi. Güntepe’nin yeniden başkan seçilerek güven tazeleyeceği genel kurulda ayrıca 13 olan asil yönetim kurulu üyesinin 17’ye çıkartılması bekleniyor.

Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar ve Belediye Derincespor Kulübü Başkanı Ahmet Güntepe, genel kurul öncesi durum değerlendirmesi yaptı.

28 Eki 2020 - 20:32 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.