DERİNCESPOR’DA ŞOK İSTİFA!

Misli.com 3.Lig 1. Grup temsilcimiz Belediye Derincespor, yarın deplasmanda Bucaspor ile oynayacağı maç öncesi Teknik direktör Uğur Balcıoğlu’nun istifasıyla büyük şok yaşandı.

Lig’de iki maçta bir galibiyet ve bir beraberlik ile sezona iyi başlayan Belediye Derincespor, iki gün önceden gittiği Bucaspor maçı öncesi büyük bir şok yaşadı. İzmir kampı öncesinde takımını terk eden teknik direktör Uğur Balcıoğlu kendi isteği üzerine istifa ettiği belirtildi. Bucaspor maçına üç puan için hazırlanan sarı lacivertli temsilcimiz yarın Yeni Buca Stadında saat 19.00’da iki maçta iki galibiyeti bulunan Bucaspor karşısında üç puan mücadelesi verecek. Bu zorlu mücadeleyi İstanbul bölgesi klasman hakemi Batuhan Bayar yönetecek. Bayar’ın yardımcılıklarını Emrah Akkaya ve Samet Özkul yapacak.

03 Eki 2020 - 19:12 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.