Türkiye Karate Şampiyonası Kocaeli’de

Geçtiğimiz yıl ligi ikinci sırada tamamlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu bayan voleybolcular yeni sezona sıkı şekilde hazırlanıyor...

Uluslararası birçok şampiyonaya ev sahipliği yapan Kocaeli, bu hafta Dünya Satranç şampiyonasının yanı sıra Türkiye Karate Şampiyonasına da ev sahipliği yapacak. 12-13-14 Eylül tarihleri arasında Türkiye Ümit-Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası, 15 Eylül Pazar günüde Milli Takım Seçmeleri, Kocaeli Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda yapılacak.

KAĞITSPOR’DA ŞAMPİYONADA

Karate’de Türkiye’nin sayılı kulüplerinden olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü takım ve ferdi olmak üzere Türkiye Karate Şampiyonasında antrenör Timur Doğan ve Mesut Kolaylı nezaretinde 31 karateciyle mücadele edecek. Birçok Türkiye şampiyonlukları bulunan mavi beyazlı karatecilerin, kendi evinde yeni bir başarı daha elde etmesi bekleniyor.

14 Eyl 2013 - 12:19 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.