Yener Aykurt istifa etti

Belediye Derincespor’da istifa depremi yaşanmaya devam ediyor.

Yener Aykurt istifa etti
Haber albümü için resme tıklayın

En son kulüp ikinci başkanı Cevat Aygün’ün istifasından sonra Belediye Derincespor’da kulübün kıdemli isimlerinden Bülent Yener Aykurt’ta istifa etti.

Yakın zamanda kulüp yöneticilerinden Salim Sayar, Hakan Karakaş ve Erkan Doğan’ın istifasıyla gündeme gelen ve en son kulüp ikinci başkanı Cevat Aygün’ün de istifa ettiğini açıklamasından sonra Bülent Yener Aykurt’un da istifa ettiği öğrenildi.

Kulübün ta Demirspor ismi var iken kulüp başkanlığı yapan, futbol şube sorumlusu görevinde bulunan ve mevcut yönetimde iken istifa ettiğini duyduğumuz Bülent Yener Aykurt’un istifası ile insanlar Belediye Derincespor’da ‘Neler oluyor’ diye merak etmeye başladı.

Özellikle ülkücü camianın çok sevdiği ve değer verdiği bir isim olan Aykurt, yine uzun yıllar sendika başkanlığı yapan başarılı bir isim.

Aykurt’un istifa dilekçesi ise şu şekilde;

16 Eki 2020 - 15:58 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

07

Ülkücü gençlik - Yener abimiz yalnışa gelemez.sonun akadar arkasındayız.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ekim 15:58
06

Burak Ç. - SAHİ KULÜPTE NELER OLUYOR BU ARTIK AYYUKA ÇIKMALI

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ekim 15:58
04

Ata - Iyıde acıkca soyleyın ne oluyor o kadar yuregınız yokmu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ekim 15:58
03

Dadaş - Yener başkan adam gibi adam hiç kimseye tafiz vermez baktıki birileri fırıldaklık çeviriyorlar oda kendine yakışanı yapıp istifa etti.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ekim 15:58
02

Dadaş - Yener başkan sen mustafaya fazla yüz vermeyecektin mustafa dedinmi durup 5 dakika düşüneceksin çünkü o her dalda oynuyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ekim 15:58
01

Muzaffer Er - Yerinde bir istifa olmuş. Emekleri için çok teşekkür ederiz. İnsanlar gelip geçici kurumsal kurumlar bakidir. Allah yolunu açık etsin. Belediye Derince Spor herkese yeter

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ekim 15:58