DURU TEMİZLİK SEKTÖRDE EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

Derince’de bulunan Duru Temizlik İnşaat ve Dekorasyon, profesyonel ve titiz çalışmalarıyla sektörde emin adımlarla ilerliyor.

Yasin Batur’un bundan 3 yıl önce kurmuş olduğu Duru Temizlik İnşaat ve Dekorasyon Firması sektörde emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Kaba inşaat haricinde bina içi ve dışı tüm hizmetleri A’dan Z’ye sunan Duru Temizlik Firması profesyonel ekipmanlarıyla Kocaeli halkına en iyi hizmeti sunmakta.

A’DAN Z’YE TÜM HİZMETLER

Duru Temizlik Hizmetleri’nde; site yönetimi, merdiven temizliği, bina iç ve dış cephe temizliği, hastane, okul, cami temizlikleri, genel mutfak ve su deposu temizliği yapılıyor.

Duru Dekorasyon’da ise; Saray tavan modelleri, ısı yalıtım, dış cephe kaplama, boya, kartonpiyer hizmetleri sunulmakta.

BATUR: KALİTEMİZ, FARKIMIZ

Yapmış oldukları hizmetlerden ve referanslardan bahseden iş yeri sahibi Yasin Batur, “Biz kaba inşaat bittikten sonra binanın tüm kalan işlerini yapıyoruz. Deneyimli ekip ve ekipmanlarımızla hizmet vermekteyiz. Referanslarımız arasında Tuana Evleri, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Merkezi, Essen House Sitesi ve Kaya İş Merkezi gibi önemli projeler var” diye konuştu.

İletişim Bilgileri;

Çenedağ Mah. İstiklal Cad. No: 168 / B1 Derince / KOCAELİ

Tel: 0262 31 50 52 – 0535 651 50 52

10 May 2017 - 23:41 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.