İl Milli Eğitim Müdürlüğü inceleme başlattı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü kamuoyundan yükselen tepkiler nedeniyle harekete geçti ve konuyla ilgili inceleme başlattı

YÜKSEK BEDELLER

Bilindiği gibi okullar açıldıktan sonra ek kitap konusu çok tartışıldı. Devlet ders kitaplarını ücretsiz basıp sınıflara koyduğu halde pek çok okulda, pek çok sınıf için onlarca ders kitabı istendiği ortaya çıktı. Veliler bu kitaplar için 2-3 yayınevinin önünde uzun kuyruklar oluşturdu, yüksek bedeller ödemek zorunda kaldıklarını söyledi, mevcut tabloya büyük tepki gösterdi.

SORUŞTURMA AÇILACAK MI?

İl Milli Eğitim Müdürlüğü hem basında çıkan haberler hem de özel olarak yapılan şikayetler nedeniyle harekete geçti ve konuyla ilgili inceleme başlattı. İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı maarif müfettişleri konuyla ilgili detaylı inceleme yapacak ardından soruşturma açılıp açılmayacağına karar verilecek.

#

24 Eyl 2021 - 10:27 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.