KTO, TEB İLE PROTOKOL İMZALADI

Körfez Ticaret Odası üyelerine yönelik olarak farklı alanlarda protokoller imzalamaya devam ediyor.

KTO, TEB İLE PROTOKOL İMZALADI
Haber albümü için resme tıklayın

Bu kapsamda Körfez Ticaret Odası Türkiye Ekonomi Bankası Körfez Şubesi ile işbirliği protokolü imzaladı. Yapılan anlaşma ile Körfez Ticaret Odası Türkiye Ekonomi Bankası’nın oda üyelerine sunduğu bankacılık hizmetlerinin yanısıra, birçok önemli fırsattan da yararlanabilecek.

Körfez Ticaret Odası Denizbank ile işbirliği protokolü imzaladı. Protokolde Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, 4. Komite başkanı Halil Küçük, Türkiye Ekonomi Bankası Körfez Şube Müdiresi Filiz Temir ve işletme bankacılığı portföy yöneticisi Simge Pekmertol katılım sağladı.

AVANTAJ PAKETİNDEN ODA ÜYELERİ YARARLANACAK

Türkiye Ekonomi Bankası Körfez Şube müdiresi Filiz Temir ‘İmzalanan protokol ile Körfez Ticaret Odası oda üyeleri 1.85% faiz 3 ay ertelemeli kredi, ücretsiz EFT/havale, indirimli çek karnesi ve patron kart avantajlarından yararlanabileceklerdir’ protokolümüzün hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

ÖZTÜRK ‘’HİZMETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEKTİR

Protokol ile ilgili konuşan Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, “Yaptığımız protokol oda üyelerimiz Türkiye Ekonomi Bankası avantajları ile tanıştırılarak bu avantajlardan yararlanmalarını sağlayacağız. Amacımız oda üyelerimizin ticaretini geliştirerek her türlü kolaylığı sağlamaktır. Bu yöndeki çalışmalarımız önümüzdeki dönemde de artarak devam edecektir” diye konuştu.

08 Şub 2019 - 12:24 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.