AK Parti Derince’den çok anlamlı bir proje!

AK Parti Derince İlçe Başkanlığı, pandemi sürecinde zor zamanlar geçiren yerel esnafa destek vererek anlamlı bir projeye imza attı; ‘Alışverişini Yerel Esnaftan Yap, Esnafına Sahip Çık’ projesi kapsamında Derince esnafının yüzü gülecek.

AK Parti Derince’den çok anlamlı bir proje!
Haber albümü için resme tıklayın

Göreve geldikten sonra adeta farkındalık yaratan ve Derince’nin gelişimine katkı sunmanın yanında, esnafı ve insanlarının mutluluğu için, mutlu bir Derince için çalışan iktidar partisi AKP’nin ilçe başkanı Koray Merdan ve ekibi, çok anlamlı bir kampanyaya imza attı. Pandemiden ötürü ekonomik olarak ayakta durmaya çalışan ve oldukça zor günler geçiren Derince esnafı için ‘Alışverişini Yerel Esnaftan Yap, Esnafına Sahip Çık’ projesini başlatan AK Parti Derince İlçe Teşkilatı böylelikle esnafın yüzünü güldürmekte öncü olacak.

‘ALIŞVERİŞLERİMİZ ESNAFIMIZDAN YAPILACAK’

Bu projeyi pandemiden ötürü olumsuz etkilenen esnafa destek olmak için başlattıklarını ifade eden ilçe başkanı Koray Merdan, “Pandemiden kaynaklı olarak, dünyada olduğu gibi ülkemizde de küçük ve orta ölçekli esnafımız da sıkıntılar var. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla yaptığımız istişarede, evlerimizin ihtiyaçlarını küçük esnaflarımızdan karşılama yönünde karar aldık. Bu bağlamda esnafımıza destek olmak amacıyla ‘Alışverişini Yerel Esnaftan Yap, Esnafına Sahip Çık’ kampanyasını başlattık” diye konuştu.

‘HER GÜN ESNAFIMIZI ZİYARET EDECEĞİZ’

İlçe başkanı Merdan sözlerine şöyle devam etti; “Kampanya kapsamında her gün Derince ilçemizde bulunan esnaflarımızı ziyaret ederek, katkı sağlayacağız. Arkadaşlarımız her gün farklı mahallelerden esnafımızı ziyaret ederek alışveriş yapacak. Parti olarak, vatandaşımızın her zaman yanındayız. Hele ki bu zor dönemde vatandaşlarımızın daha çok yanında olmak, dertlerini dinleyip çözüm üretmek durumundayız. Biz yalnızca seçim dönemlerinde dolaşan bir parti değiliz, 7 gün 24 saat vatandaşlarımızın hizmetindeyiz.”

25 Ara 2020 - 00:09 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

05

Funda - İnaşAllah faydası olur babamda yenikentte esnaf herkes borçla dönüyor bu işin partisi olmaz herkes elini taşın altına koymalı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Aralık 00:09
03

Anketör - KARDEŞİM İYİ HOŞ GÜZEL KAMPANYA YAPIYORSUNUZDA BU ESNAF ZATEN AKP SAYESİNDE BİTTİ KORONADA BAHANESİ OLDU ŞİMDİ SİZİN GENEL BAŞKANINIZIN LÜKS İÇİNDE YAŞAYIP ESNAFI GÖRMEMESİ KEYİF ÇAYI İÇİN DEMESİNDEN SONRA YERELDE TEK DERİNCDE OLARAK DERİNCE ESNAFINI KALKINDIRSANIZ NE OLUR.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Aralık 00:09
02

Soylu - Güzel bir kampanya ama derince teşkilatı esnafın kaçının yüzünü güldürebilirki bu saatten sonra kışı göremeden ölürü-z ülke gerçekten çok kötü.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Aralık 00:09
01

Azizim - Koray merdan yine bi çaba içinde öyle öncekiler gibi malı götürmek için ilçe başkanı olmamış bu süreçte önceki başkan selçuk olsaydı acaba bırakın bu düşünceyi akıl etmeyi pompa işlerinden partiye uğrarmıydı acaba?yinede takdir etmek gerekiyor yeni ekibi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Aralık 00:09