Başkan Aygün şantiyeleri gezdi, projeleri inceledi

İlçe halkına söz verdiği 41 projeyi bir bir hizmete sunan Başkan Aygün, yapımı devam eden proje alanlarını gezerek, çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Aygün şantiyeleri gezdi, projeleri inceledi
Başkan Aygün şantiyeleri gezdi, projeleri inceledi
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Gönül belediyeciliği anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçeye birbirinden önemli projeler kazandırıyor. Rutin hizmetlerin aksamadan devam ettiği ilçede vizyon projeler de bir bir hizmete giriyor. Başkan Aygün, son olarak Derince Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Pala, İbrahim Şirin ve Abbas Bayrak ile birlikte Yenikent Sosyal Tesisleri ve Kapalı Pazar Alanı, Bahattin Çelik Fatih Spor Kompleksi ve Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde devam eden çalışmaları inceledi. İlk olarak Yenikent Sosyal Tesisleri ve Kapalı Pazar Alanı projesinde incelemelerde bulunan Başkan Aygün, kapalı pazar etabı daha önce hizmete açılan yapının sosyal tesislerinin de tamamlanmasıyla vatandaşların kullanımına sunulacağını belirtti. Projenin bölgeye artı değer katacağını belirten Başkan Aygün, “Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte tesisin üst katlarında düğün salonları, nikah ve çok amaçlı salon, eğlence merkezi, kafeteryalar, kurs merkezleri ve sivil toplum kuruluşlarına ayrılmış alanlar faaliyete geçecek” dedi.

SOKAK HAYVANLARI REHABİLİTASYON MERKEZİ

Başkan Aygün, daha sonra Fatih Mahallesi’nde yapımı devam eden ve bölgede tesisleşme noktasında çok önemli bir eksikliği giderecek olan Bahattin Çelik Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulundu. 3.700 m2 proje alanına sahip olan Bahattin Çelik Spor Kompleksi bünyesinde iki katlı sosyal tesis, kapalı futbol sahası, kafe, seyirci alanı, çok amaçlı salon ve eğitmen odaları yer alıyor. Başkan Aygün ve beraberindeki heyet son olarak ise yapımı tamamlanan ve yakın zamanda hizmete sunulacak Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Projenin çok önemli olduğunu belirten Başkan Aygün, “Bu tesisimizle birlikte inşallah yaşanan sıkıntılara kalıcı bir çözüm üretmiş olacağız” dedi. Sokak hayvanları için her şeyin düşünüldüğü tesiste ameliyathane, muayenehane, veteriner odası, eczane ve sosyal alanın bulunduğu idari bina ile birlikte köpek ve kedi barınakları yer alıyor.

21 Oca 2021 - 12:22 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.