Başkan Baran, Kırkpınar’dan Dönen İsmail Çırak’ı Ağırladı

Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nde Körfez Belediyesi'nin güreşçisi İsmail Çırak küçük orta büyük boy kategorisinde üçüncü oldu. Güreşlere damga vuran İsmail Çırak ayağının tozuyla Belediye Başkanı İsmail Baran’ı madalyası ile birlikte ziyaret etti...

BAŞARILAR ARKA ARKAYA GELİYOR

Yağlı güreşleri gelecek nesillere aktarmak amacıyla Körfez’de birçok etkinlik düzenleyen Belediye Başkanı İsmail Baran, spora ve sporcuya verdiği destekle birlikte başarılar ve zaferler de arka arkaya geliyor. Bu yıl 654. yapılan Edirne Tarihi Kırkpınar Güreşlerine giden İsmail Çırak ve hocası Veysel Şirin, Körfez’e büyük bir zaferle döndü.

KATILDIĞI HER ORGANİZASYONDA BÜYÜK BAŞARILAR ELDE EDİYOR

Ülkemizin ve dünyanın en büyük güreş organizasyonu olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine büyük hedeflerle giderek, belirlenen hedefi en iyi şekilde elde eden İsmail Çırak, 96 kiloda hem Körfez’i hem de ülkemizi temsil etmişti. Bu kapsamda başarılara ve zaferle aç bir sporcu olan İsmail Çırak, katıldığı her turnuvada ve organizasyonda büyük başarılar elde ediyor.

YAĞLI GÜREŞLERİMİZİ ÖNEMSİYOR, DESTEKLİYORUZ

Alınan bu başarının ardından Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, güreş hocası Veysel Şirin ve İsmail Çırak makamında ağırladı. Sıcak ve samimi geçen ziyarette Başkan Baran, İsmail Çırak’ı bu başarısından dolayı tebrik etti ve şu sözleri kaydetti, “Geçtiğimiz aylarda Türkiye`nin önde gelen başpehlivanlarının katıldığı bir yağlı güreş organizasyonu düzenledik. Ata sporumuz olan yağlı güreşlerimizi önemsiyor, destekliyoruz. Güreş hocamız Veysel Şirin’i ve güreşçimiz İsmail Çırak’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

İLÇEMİZİN ADINI TÜM DÜNYAYA DUYURACAĞIZ

İsmail Çırak ise, “Belediye Başkanımız sadece güreş sporuna değil, birçok spor dalına destek veriyor. Kendisi göreve geldiği günden itibaren Körfez spor konusunda ülkemizde bir şahlanışa geçti. Bizler er meydanına çıktığımız Körfez Belediyemizin adı anons edilerek çıkıyoruz. İlçemizin adını tüm dünyaya duyuracağız. Ben Belediye Başkanımız İsmail Baran’a bizlere verdiği desteklerden ötürü teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Körfez’de birçok organizasyonun baş mimarı olan Veysel Şirin’de Belediye Başkanı İsmail Baran’a desteklerinden ötürü teşekkür etti. Başkan Baran ziyaretin kalan bölümlerinde İsmail Çırak’a aldığı büyük başarı dolayısıyla hediye takdim etti. Gerçekleşen ziyaret çekilen toplu resimlerin ardından son buldu.

30 Tem 2015 - 17:09 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.