BAŞKAN BARAN ŞAMPİYONU AĞIRLADI

Türkiye genelinde katıldığı turnuvalarda kazandığı başarılara damga vuran Şampiyon Güreşçi İsmail Çırak madalyasıyla birlikte Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı ziyaret etti...

SPORA DESTEK MEYVELERİNİ VERİYOR

Göreve geldiği günden bugüne sporunun yaşaması ve yaşatılması için verdiği maddi ve manevi destekle birlikte ciddi başarılar elde eden Körfez’in altın yıldızları bu çerçevede başarıları bir bir elde ediyor. Kentin son zamanlarda yetiştirdiği ender Güreşçilerden biri olan İsmail Çırak’ı Belediye Başkanı İsmail Baran makamında ağırladı.

ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK

Neşeli geçen ziyarette şampiyon güreşçiyi kapıda karşılayan Başkan Baran, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Katıldığı tüm şampiyonalarda rakiplerinin korkulu rüyası haline gelen ve Körfez’in gurur kaynağı olan İsmail Çırak, Güreş’in yaşaması için ciddi destekler sağlayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür etti. İsmail Çırak’ın bugünlere gelmesinde ki önemli pay sahibi olan Gireş Hocası Veysel Şirin’de gerçekleşen ziyarette yerini aldı. Şirin, “Güreşçimiz sadece ilçemizi temsil etmenin dışında Ülkemizi de temsil etmeye hak kazandı. 96 kiloda ülkemizi temsil edecek olan değerli öğrencim İsmail Çırak, bundan sonraki süreçlerde sizlerin de sağladığı önemli katlılarla birlikte ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek” dedi.

SPORA VE SPORCUYA DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti tekrar ifade eden Başkan Baran, “Belediye olarak spora destek vermeye devam ediyoruz. Verilen desteklerin en güzel meyveleri bunlardır. Ülkemizi temsil edecek olan İsmail kardeşimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

29 May 2015 - 17:34 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.