BAŞKAN BARAN’DAN ESNAFA ‘ÇAT-KAPI’

Daha hızlı, kaliteli ve etkin hizmet üretmek amacıyla sık sık mahalleleri ziyaret ederek vatandaşları dinleyen Başkan İsmail Baran, dün esnafı ziyaret etti, taleplerini dinledi.

BAŞKAN BARAN’DAN ESNAFA ‘ÇAT-KAPI’
Haber albümü için resme tıklayın

Vatandaşların istek ve beklentileri doğrultusunda hizmet üretmek için sık sık mahalle ziyaretleri yapan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, son olarak Tütünçiftlik bölgesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Yol boyunca esnafları tek tek ziyaret eden Başkan İsmail Baran, onların talep ve önerilerini dinlerken, ilçe sakinlerinin söz sahibi olması noktasında bu tür ziyaretleri önemsediklerini ifade etti.

MERKEZİNDE İNSAN VAR

Körfezlilik kültürüne önem verdiklerini söyleyen Başkan İsmail Baran, "Yaptığımız projelere de bu doğrultuda yön veriyoruz” ifadelerini kullandı. Yerel yönetim anlayışlarının temelinde belediye ve vatandaş arasındaki mesafeyi olabildiğince kısaltmak olduğunu vurgulayan Başkan İsmail Baran, "Projelerin merkezine insanımızı alıyoruz. Esnafımız da bu doğrultuda bizlere yön veriyor” ifadelerini kullandı.

15 Şub 2018 - 23:23 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.