Başkan Baran’ın Diş Hekimleri Günü Mesajı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 22 Kasım 1908 yılında İlk Türk Diş Hekimliğinin bilimsel anlamda kurulması dolayısıyla kutlanan “Diş Hekimleri Günü” dolayısıyla bir kutlama mesaj yayınladı...

Belediye Başkanı İsmail Baran, aynı zamanda 22 Kasım’ı içine alan haftanın “Ağız ve Diş Sağlığı Haftası” olarak öne çıktığını da belirterek mesajında şu ifadelere yer verdi. Başkan Baran, “Sağlığımızın önemli bir parçası olan ağız ve diş sağlığı bilincinin oluşturulmasında, sağlıklı bir ağız ve diş etine sahip mutlu bireyler olarak yaşamamız için özveri ile çalışan tüm diş hekimlerimizin yaptığı çalışmalar büyük önem arz etmektedir. Özellikle çocukluk çağından itibaren verilecek eğitimlerle ağız ve diş sağlığının korunması alışkanlığını yeni nesillere kazandırmak, toplumsal bilincin oluşması ve geliştirilmesini sağlamak diş hekimlerimiz ile ailelerin yanı sıra hepimizin ortak sorumluluğudur.

Diş sağlığı gibi insani ve kutsal bir görevi yerine getiren başta Körfez’de görev yapan Diş Hekimlerimiz olmak üzere Tüm Diş Hekimlerimizin ’22 Kasım Diş Hekimleri Günü’ kutlar; bu haftayı kapsayan ‘Ağız ve Diş Sağlığı Haftası’nın halkımızın ağız sağlığı konusunda bilinçlenmesine daha fazla katkı sunmasını temenni ederim.” İfadelerine yer verdi.

22 Kas 2015 - 19:30 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.