Başkan Bulut durakları kontrol etti

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, 44 Evler mevkiinde mevcut otobüs duraklarında kontroller gerçekleştirirken yapılması planlanan duraklarda da incelemelerde bulundu...

Daha rahat ulaşım sağlanacak

Önceliğini halkın acil sorunlarının çözümü olarak belirleyen Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Işık ile 44 Evler mevkiinde mevcut otobüs duraklarında kontroller gerçekleştirdi. Mevcut duraklardaki kontrollerin ardından Başkan Bulut, yapılması planlanan duraklarda da bir dizi incelemelerde bulunarak ilçe halkının daha rahat ulaşım yapabilmesini amaçladıklarını belirtti.

Öncelik halkın ihtiyaçları

İlçe halkının daha rahat ulaşım yapabilmesi için çalışmalarını sürdüren Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Bizim için öncelikli projeler halkımızın acil sorunlarının çözüme kavuşturulmasıdır. Halkımızdan gelen talepleri değerlendirmeye alarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Başkan Bulut ayrıca, “44 Evler mevkiinde mevcut duraklarda kontroller yaptık. Yeni durak yerlerimizde incelemelerde bulunduk. İhtiyaç duyulan noktalarda yeni duraklar hizmete sunulacaktır” şeklinde aktardı.

10 Eyl 2014 - 10:51 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.