Başkan Karaosmanoğlu, Nuri Pakdil’i ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Kitap Fuarı’nın onur konuğu Nuri Pakdil ile bir araya geldi...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 7. Kocaeli Kitap Fuarının onur konuğu olan Nuri Pakdil’le bir araya geldi. 7 Güzel Adamın 7’ncisi Nuri Pakdil’le olan birliktelikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Dr. Ali Yeşildal ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Raşit Fidan hazır bulundu. Yenilen akşam yemeği sonrası yapılan sohbet de güncel derinlikli konular konuşuldu.

“KİTAP FUARIMIZA ŞEREF VERDİNİZ”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Nuri Pakdil’i hem şehrimizde hem de kitap fuarımızda ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederken, “Kitap Fuarımıza gelerek şeref verdiniz. Sizi burada görmek bizim için tarifi imkânsız bir sevinç kaynağıdır. Yüce Yaradan ömrünüze bereket versin” dedi. Büyük üstat Nuri Pakdil de, Kocaeli’de olduğundan ve kitap fuarına katılacağından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

16 May 2015 - 12:29 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.