BAŞKAN SÖĞÜT’TEN ELLİBEŞ’E ‘HAYIRLI OLSUN’

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve ilçe yöneticileri ile birlikte AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan Mehmet Ellibeş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

BAŞKAN SÖĞÜT’TEN ELLİBEŞ’E ‘HAYIRLI OLSUN’
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan ve belediye meclis üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu ve ilçe yöneticileri ile birlikte AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan Mehmet Ellibeş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Tebrikleri tek tek kabul eden AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna da Başkan Mehmet Elllibeş’e hayırlı olsun dileklerini ileterek, “Bizler de AK Parti İl Başkanlığı görevine Mehmet Ellibeş Başkanımızın atanmasından dolayı mutlu olduk. Birlikte uzun yıllardır siyaset yapıyoruz. Cumhurbaşkanımız gönül birliği oluşturacak bir isim göreve getirdi. Bizler Körfez olarak her zaman yanındayız” dedi.

ARTI BİR SEVİNÇ OLDU

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti İl Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Ellibeş’e görevinde başlarılar dilerken, “Kentimize, ilçemize ve teşkilatlarımıza hayırlı olsun. Kendisinin göreve getirilmesi bizler için artı bir sevinç. İl Başkanlığı ile teşkilatlara ağabeylik yapacak ama 3 dönem belediye başkanlığı yapmış olması da bizlere bir nevi danışmanlık da yapacak. Kendi adımıza sevindik” ifadelerini kullandı.

30 May 2019 - 16:52 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.