Başkan: Türkiye’ye rol model olduk

Başkan Karaosmanoğlu, Darıca Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti...

Darıca Sinoplular Derneği’nin düzenlediği birlikteliğe Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak katıldı. Sinoplular Derneği Başkanı Mustafa Yiğit ve çok sayıda vatandaşın sıcak bir ilgi gösterdiği Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak, Türkiye’ye rol model olduk. Bizler halkımızın hizmet eriyiz” dedi.

“HALKIMIZIN EMRİNDEYİZ”

Sinoplularla olan bulaşmada Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Öncelikli olarak Sinoplu olmak, bir ve beraber yaşamaktır. Eğer Türkiye’de ve Kocaeli’de güçlü bir hükümet olmasaydı, bu hizmetleri sizlerin ayağınıza getiremeyecektik. Bu hizmetleri yapmamızda önümüzü açan Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza, Yüce Yaratan güç ve kuvvet versin. Altyapı, üstyapı ve sosyal donatılarla sizlere hizmet ediyoruz“ dedi. Başkan Karaosmanoğlu da, “Biz hizmet eriyiz. Vatandaşımızın müşterek ne kadar ihtiyacı varsa onları karşılayan bir kurumuz. Her mahallemize, her sokağımıza ve köyümüze hizmet götürdük. Bizim köylerimize giderseniz şehirde ne varsa oralarda da aynısı vardır. Çocuk parkından ekmek fırınlarına kadar halkımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Köylerimizi şehirlerden daha güzel hale getireceğiz. Bu hizmetleri Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın önderliğinde yapıyoruz. Tüm kadrolarımız ve bizler halkımızın emrindeyiz” şeklinde konuştu.

“ÜLKEMİZİ, BAYRAĞIMIZI VE HALKIMIZI SEVİYORUZ”

Siyasi anlayışlarında çekişme ve kavgaya izin vermeden Kocaeli’de hizmet ürettiklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Bakın siyasi kavgaların içinde olan birçok parti yok oldu gitti. Bizde asıl olan kardeşliktir. Birbirimize değer veriyoruz. Ülkemizi, bayrağımızı ve halkımızı seviyoruz. Görevini en iyi yapan, vatanını en çok sevendir anlayışla hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Halkımızı çok seviyorum. Mahallemizin altyapı ve çevre konusunda eksiklikleri görüyor, adım adım bunları takip ediyoruz. STK’larla bir araya gelerek, halkımızı her yerde dinliyoruz. Yapacağımız ödevlerin olduğunu biliyoruz. Sizlerle birlikte ilçemizi kalkındıracağız. Dernek binalarımızı bilgi evine çevirelim. Gerekli destekleri vererek bir aile ortamı gibi çocuklarımızın yetişmesine katkı sağlayalım. Ülkemize, çevreye ve dünyaya hayırlı evlat olarak yetiştirilmesini sağlayalım” dedi.

02 Haz 2015 - 14:40 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.