Derince’de Gönüller Vefa’da Buluşuyor

Derince Belediyesi Alo Vefa Hattı, tam kapanma uygulamasının başladığı süreçte de ilçe halkına hizmetlerini sürdürüyor.

Koronavirüsle mücadele döneminde ön plana çıkan Derince Belediyesi Alo Vefa Hattı, tam kapanma uygulamasının başladığı süreçte de ilçe halkına hizmetlerini sürdürüyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün göreve başladığı 2019 yılı içerisinde hizmete sunduğu Alo Vefa Hattı, koronavirüsle mücadele sürecinde çok önemli bir sorumluluk üstleniyor.

Pandemi sürecinde örnek bir hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Derince Belediyesi Alo Vefa Hattı ekipleri, tam kapanma sürecinde de görevini eksiksiz bir şekilde yapıyor. Derince’de Gönüller Vefa’da Buluşuyor

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nda alınan kararlar doğrultusunda 29 Nisan’dan 17 Mayıs’a kadar sürecek sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında görevini sürdüren Alo Vefa Hattı ekipleri, 239 0 444 numaralı telefondan kendilerine ulaşan vatandaşlara sağlık ve alışveriş ihtiyaçlarının giderilmesinde yardımcı oluyor.

#

30 Nis 2021 - 11:50 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.