Emniyet Fetullahçı çeteye göz açtırmıyor.!

Güvenlik güçleri, Fetullahçı çeteye göz açtırmıyor. Örgütü ayakta tutmaya çalışan FETÖ, 50 imam görevlendirdi. İmamları yakalamak için harekete geçildiği, kadronun yakalanmasıyla 'gizli FETÖ’cüler'in deşifre olacağı bildirildi.

FETÖ’ye yönelik operasyonlar aralıksız bir şekilde devam ederken, yapılan istihbari çalışmalarda FETÖ’nün Türkiye’deki örgütü ayakta tutmak için 50 imamı görevlendirdiği, bu 50 kişilik kadronun çok gizli çalıştığı belirlendi. Olayın öğrenilmesi üzerine güvenlik güçlerinin bu 50 kişilik kadroyu yakalamak için harekete geçtiğini kaydeden kaynaklar, “FETÖ ayakta kalmak için her yolu deniyor. Şimdi yeni bir hamle içindeler. Bu kadro yakalanırsa çeşitli kurumlardaki gizli FETÖ’cüler tamamen açığa çıkarılır. Örgütün gizli şirketleri, kritik mevkilerdeki adamları, yurt içindeki para kaynakları, irtibatları hepsi çözülür. Örgüt tamamen çökertilir” dediler. FETÖ’nün çok dikkatli hareket ettiğini ancak kusursuz olmadığını ifade eden kaynaklar, örgüt içindeki bölünmenin de örgütün çökertilmesinde olumlu rol oynadığını ifade ettiler.

12 May 2021 - 12:11 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.