Evde düşen kadın kurtarılamadı

Gelecek partisi Körfez İlçe Başkan Yardımcısı ve Parti İçi Eğitim Başkanı Ümit Tezer’in, İstanbul’da yaşayan ve arkadaşıyla kaldığı evde düşerek beyin kanaması geçiren amcakızı kurtarılamadı.

Evde düşen kadın kurtarılamadı
Haber albümü için resme tıklayın

Alınan bilgi ve iddialara göre, İstanbul’da bir arkadaşı ile aynı evde kalan Aysel Tezer (42) gece uyandığı sırada gittiği mutfakta düşerek kafasını sert zemine vurdu.

Doktor olan arkadaşı tarafından kendinden geçmiş halde bulunan ve ilk müdahalesi yapılan Aysel Tezer, hemen hastaneye kaldırıldı ve yoğun bakıma alındı.

Ancak, ağır yaralanan ve beyin kanaması geçiren Aysel Tezer, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. 5 çocuk annesi olan Aysel Tezer’in cenazesi Körfez’e getirildi ve burada kılına cenaze namazı sonrasında İlimtepe Mezarlığı’nda toprağa verildi.

12 Kas 2020 - 22:27 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.