GÜNDEM İNŞAAT GELENEĞİ BOZMADI

İlimizin en önemli mühendislik ve mimarlık şirketlerinden Gündem İnşaat, bu yıl geleneksel iftar yemeklerinin 4.sünü gerçekleştirdi.

GÜNDEM İNŞAAT GELENEĞİ BOZMADI
Haber albümü için resme tıklayın

Merkezi Derince’de bulunan Gündem İnşaat Mühendislik, Mimarlık Şirketi’nin bu yıl 4.sünü düzenlediği iftar yemeğinde teknik kadro, mühendisler ve aileleri bir araya geldi. İzmit Lobby House’de düzenlenen iftar yemeğinde Gündem İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Haluk Akyüz, teknik kadro ve aileleri katıldı.Bu yıl 4.sünü düzenledikleri iftar yemeğinin devam edeceklerini söyleyen Gündem İnşaat çalışanları, seneye tekrar buluşmayı temenni etti.

21 Haz 2017 - 02:27 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.