Halil Çolak oğlunu evlendirdi

İlimizin tanınmış iş adamlarından Çolakoğlu Mermer’in sahibi Halil Çolak’ın oğlu Burak’ı muhteşem bir düğün ile evlendirdi.

Halil Çolak oğlunu evlendirdi
Halil Çolak oğlunu evlendirdi
+10
Haber albümü için resme tıklayın

Osman Çelikten ile Yıldız Çelikten çiftinin güzeller güzeli kızları Aylin ile Halil Çolak ile Binnur Çolak çiftinin yakışıklı oğulları Burak muhteşem bir düğün ile evliler kervanına katıldılar. Lavinia Kır Bahçesi Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğüne Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Aydın, Derince Belediyesi eski Başkanı Halit Altuntaş, Polis Başmüfettişi Akif Aktaş ve çok sayıda davetli katıldı.

NİKAHI BAŞKAN AYGÜN KIYDI

Açık alanda Koronavirüs tedbirlerine uygun olarak yapılan düğünde genç çift havai fişek eşliğinde ilk danslarını ettikten sonra takı törenine geçildi. Genç çiftin nikahını kıyan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, evlilik cüzdanını gelin hanıma teslim etti. Her iki tarafın ailelerinin davetlilerle yakından ilgilendiği düğün merasiminde genç çifti tebrik edenler, ‘Bir ömür mutluluklar’ dilediler.

10 Eki 2020 - 21:58 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.