İsmail Baran ezber bozuyor

30 Mart Yerel Seçimleri’nde ezici bir üstünlük ile Körfez Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanan İsmail Baran yaptığı başarılı çalışmalar ile daha şimdiden Körfezlilerin gönlünde taht kurmuş vaziyette...

SÜREKLİ HALKIN İÇERİSİNDE

Göreve geldiği ilk günden beri belediyede birçok yeniliğe imza atan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, çalışkan ve disiplinli yapısını ortaya koyarak Körfezlilerin alışıla gelmişliğinin dışında bir yönetim anlayışı uygulamakta. Belediyenin yapacağı hizmetleri yakından takip eden ve gece-gündüz demeden çalışan Baran, diğer ilçe belediye başkanlarına oranla farklı bir yönetim anlayışı uygulamakta ve adeta ezber bozmakta. Çünkü belediye başkanlığı görevinde bulunup sürekli halkın içinde olan başkanlar hizmet yönünde eksik kalıyor, aynı şekilde hizmette başarılı işler yapan başkanlar ise halktan uzak kalıyor. Ancak İsmail Baran her iki işin de üstesinden gelerek hem belediyecilik anlamında profesyonel bir hizmet anlayışı görevi sürdürmekte hem de sürekli halkın içerisinde. Yine mümkün olduğunca kimsenin davetini geri çevirmeyerek insanların iyi gününde olduğu gibi kötü günlerinde de sürekli yanında. Bu da halk nezdinde İsmail Baran’ın değerini artırmakta.

ESNAFIN TÜM BORCUNU ÖDEDİ

Belediyede halk günü toplantısı düzenleyerek halkın sıkıntılarını bire bir görüşerek çözmeye çalışan Baran, bunun haricinde seçimlerden önce olduğu gibi başkan seçildikten sonra da sürekli esnaf ve mahalle gezilerinde bulunuyor ve Körfez halkı ile iç içe bir şekilde başkanlık görevini sürdürüyor. Körfez’de uzun yıllar esnaflık yaptığı için özellikle de esnafın gözünde ayrı bir değeri olan Baran, bu hafta almış olduğu karar ile belediyenin esnafa olan tüm borçlarını ödeterek adeta esnafın rahat nefes almasını sağladı. Bundan sonra belediyenin esnafa ödemesinin hiç geciktirilmeyeceğinin sözünü veren Baran, herkesin ve herkesimin başkanı olarak hitap edilmekte. Ayrıca seçim öncesi verdiği beyanlarda sadece bir dönem başkanlık yapacağını ve halkın istemesi durumunda iki dönem başkanlık yapacağını belirten Baran’ı daha şimdiden Körfez halkı ikinci dönemde başkan olarak görmek istediğini söylüyor. 2,5 aylık kısa bir zaman diliminde Körfezlilerin gönlünde taht kuran belediye başkanı İsmail Baran ayrıca büyük projeleri de yakın zamanda hayata geçirecek. Anlaşılan o ki Baran ezber bozmaya devam edecek.

12 Haz 2014 - 15:25 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.