KADIN KOLLARI BAŞKANINA UYARI

Körfez Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı sırasında Başkan Şener Söğüt ile Meclis Üyesi Erkan Uygun arasında yine sert konuşmalar oldu.

KörfezBelediye BaşkanıŞener Söğüt oldukça gergin geçen temmuz ayı meclis toplantısında AKP Körfez Kadın Kolları başkanı olan ve aynı zamanda da meclis üyesi olan meclis katibi Canan Mollaoğlu’nu ‘Meclisi ben yönetiyorum’ diyerek sert bir dille uyardı.

Bu konuşmaların birinde yazılan haberler için açılan mahkemeler tartışılırken Şener Söğüt’ün, “Hakkıyla bu mesleği yapanlara saygımız var ve her zaman da desteğe hazırız. Gazetecilik adı altında teröristlik yapanlar, bu milletin istihbaratını ifşa edenler cezaevinde. Eksiğimiz, yanlışımız vardır. Körfez’e daha güzel işler yapmak için mesaimizi yapıyoruz. Gazetecilik başka bir kişiye hakaret etme, yalan yanlış bilgi yazma alanı değildir” dediği sırada söz alan Erkan Uygun sert konuştu.

Erkan Uygun, henüz mahkum olmamış yargılanan gazetecilere terörist denilemeyeceğini söylerken, meclis katipliği yapan AKP kadın Kolları Başkanı ve meclis üyesi Canan Mollaoğlu, tek tek konuşulmasını söyledi.

Mollaoğlu’nun araya girmesine kızan Şener Söğüt, meclisi kendisinin yönettiğini söyleyerek kızgın dille uyarıda bulundu. Bu konuşmalar ve uyarı sırasında mecliste kısa süreli de olsa gerginlik yaşandı.

04 Tem 2020 - 13:53 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.