Karaosmanoğlu: Rahat ulaşım için çabalar sürsün

Başkanlar Karaosmanoğlu ve Bulut, Yenikent Mahallesi son durağında yer alan 5. Nolu Minibüsçüler ve Otobüsçüler Kooperatifi’ni ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Karaosmanoğlu, rahat ulaşım için gösterilen çabanın devamını istedi...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Yenikent Mahallesi son durağında bulunan 5. Nolu Minibüsçüler ve Otobüsçüler Kooperatifi’ni ziyaret etti. Programa belediye başkan yardımcıları Nurettin Işık, Osman Ergin, Osman Dalkılıç, 5. Nolu Minibüsçüler ve Otobüsçüler Kooperatif Başkanı Hasan Öztürk, ikinci başkan Turhan Karakaya, yönetim kurulu üyesi Metin Yiğit, kooperatif mensupları ile Büyükşehir ve Derince Belediyesi birim müdürleri katıldı. Başkan Karaosmanoğlu, şehir içinde halkın daha rahat ulaşım sağlaması noktasında kooperatif yönetiminin gösterdiği çabaların devam etmesini istedi. Kooperatif Başkanı Hasan Öztürk de önerileri ve şikayetleri titizlikle ele aldıklarını belirterek, vatandaşların daha rahat bir ulaşım sağlamaları için çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

17 Şub 2015 - 22:13 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.