KOCAELİ’DEKİ UYUM HİZMETLERE YANSIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ile birlikte Mimar Sinan Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe belediyeleri ile uyum içerisinde olduklarını belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Bu uyum hizmetlere yansıyor” dedi.

KOCAELİ’DEKİ UYUM HİZMETLERE YANSIYOR
KOCAELİ’DEKİ UYUM HİZMETLERE YANSIYOR
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez’de bir dizi ziyarette bulundu. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ile birlikte ilk olarak Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Körfez Temsilciliğinin yeni yer açılışına katıldı. Açılışa ayrıca Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Ayhan Yaman, KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen, Körfez İlçe Temsilcisi Orhan Bozkurt, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt ve çok sayıda davetli katıldı.

DESTEĞİ BİZE GÜÇ VERİYOR

Başkanlar İbrahim Karaosmanoğlu ve İsmail Baran, daha sonra Mimar Sinan Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Camii’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’de hayata geçirilen yatırımlarda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun büyük emek ve desteği olduğunu belirterek, “Yaptığımız her projede Başkanımızın desteğini görüyoruz. Onun yanımızda olduğunu hissetmek bizlere güç veriyor” ifadelerini kullandı.

YER ALTINDA YENİ YOLLAR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da Kocaeli’ye yakışan ve güzelleştiren projelere imza attıklarını belirterek, “Kocaeli’de bu kadar güzel hizmetin yapılmasında belediyelerimiz arasındaki uyum önemli. Göreve gelirken verdiğimiz sözler vardı. Bunları tutmanın ve üzerine yenilerini eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. 2014’te metro yatırımını vaat etmiştik. Yatırıma fiilen başlıyoruz. Kocaeli’nin geleceğine yatırım için yerin altında yeni bir yol açıyoruz.

İKİNCİ ADIM KÖRFEZ

Gebze OSB – Darıca Sahil Metrosu'yla Kocaeli Metrosu'nun ilk adımını Gebze bölgesinde atıyoruz. İnşallah ikinci adımımız Körfez–Derince–İzmit–Kartepe Metro Hattı olacak” şeklinde konuştu. Altyapı konusunda çok uzun yıllar yapılamayan birçok hizmet sunulduğunu belirten Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, İSU’nun şu an Körfez bölgesinde yoğun bir altyapı çalışması yürüttüğünü belirtti.

21 Eki 2018 - 14:48 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.