Körfez’de eğitime destek devam ediyor

Körfez Belediyesi, eğitime desteğini arttırarak devam ediyor. Fatih İlkokulu’nun spor salonu da Körfez Belediyesi’nin desteğiyle tamamlandı ve hizmete açıldı.

Körfez’deki eğitim kurumlarına desteğini arttırarak devam eden Körfez Belediyesi, bir okula daha spor salonu kazandırdı. Körfez Belediyesi’nin desteğiyle tamamlanan spor salonunun açılışı da geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Açılışa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da katıldı.

FİZİKİ ÖZELLİKLER ÖNEMLİ

Başkan İsmail Baran, “Öğrencilerimizin okullarda aldıkları eğitim kadar okulların fiziki özellikleri de çok önemli. Bu nedenle okullarda öğrencilere en rahat biçimde hareket alanı sağlanması noktasında bize gelen taleplere kısa sürede cevap veriyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için her şeyin en iyisini yapmak ve böylece onlara en iyi eğitimi vermek için çalışıyoruz.

TAM DESTEK VERDİ

Bu anlamda imkanlarımız doğrultusunda eğitime destek vermek adına ne gerekiyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da ülkemizin gelecek hedeflerine daha güçlü ilerlemesi için eğitime hep destek, tam destek olacaklarının altını çizdi.

13 May 2017 - 12:25 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.