KÖRFEZ’DE EYLÜL AYI MECLİSİ YAPILDI

Körfez Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Şener Söğüt başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, 8 gündem maddesi tek tek görüşüldü.

KÖRFEZ’DE EYLÜL AYI MECLİSİ YAPILDI
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez Belediyesi Eylül ayı meclisi, açılış, yoklama ve saygı duruşu ile başladı. Körfez Belediyesi stratejik planının görüşülmesi ve 2020 yılı performans programının görüşülmesi oy birliği kararıyla Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Toplantıda ayrıca, çiftçi mallarını koruma kurulu üyeleri beş asil ve beş yedek olmak üzere meclis üyelerine sunularak, oy birliği ile kabul edildi.

ASİL ÜYELER SEÇİLDİ

Gündemin geri kalan maddeleri de Başkan Şener Söğüt ve meclis üyeleri tarafından tek tek görüşüldü. Körfez Kaymakamlığı İlçe Tarım Müdürlüğü’nün talebi üzerine, 4081 sayılı Çiftçi Mallarının Korunması Kanunu gereğince çiftçi mallarını koruma kurulu üyeleri beş asil ve beş yedek olmak üzere meclis üyelerine sunuldu, üyeler oy birliği ile kabul edildi. Çiftçi Mallarını Koruma Kurulu Asil Üyeleri; “İbrahim Sadun, Kadir Kökcü, Cemalettin Gülmez, Sezaettin İnceel ve İbrahim Gürkan” olarak belirlendi.

SÖĞÜT SORULARA CEVAP VERDİ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, dilek ve temennilerdeki sorulara da cevap verdi. Başkan Şener Söğüt; “Körfez’in sorunlarını biliyoruz. Planlamalarımızı yaptık. Bu sorunları tek tek çözeceğiz. Kamu kaynaklarının etkin kullanılması birinci önceliğimiz. İhalelerimizi şeffaf bir şekilde yapıyoruz” dedi.

İLİMTEPE KOOPERATİFİNDE SONA GELİNDİ

İlimtepe Kooperatifini sonlandırma noktasına geldiklerini söyleyen Söğüt, “ YARPAŞ ve İlimtepe Kooperatifi’nin kapatılması hususunda çalışmalarımız sürüyor. Ayrıca belirtmek isterim ki; YARPAŞ ve İlimtepe Kooperatifinde ne başkanlığım ne de yönetim kurulu üyeliğim söz konusu değildir. Kamuoyunu doğru bilgilendirmek Gerekir. Eleştirilerimizi de doğru bilgiler üzerine yapmamız gerekir” ifadelerini kullandı.

Eylül Ayı Meclis toplantısı dilek ve temennilerin aktarılmasının ardından son buldu. Ekim ayı meclis toplantısı 1 Ekim 2019 Salı Günü, Saat:15.00 olarak belirlendi.

04 Eyl 2019 - 12:16 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.