Körfez’de sahne çocuklarındı

Körfez Belediyesi, 23 Nisan’da sahneyi çocuklara teslim etti. Çocuklar da performansları ile büyüklerine taş çıkarttı

Körfez’de sahne çocuklarındı
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez Belediyesi, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde muhteşem bir etkinliğe imza attı. Körfez Belediyesi Çocuk Korosu tarafından Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere; Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Selattin Kabadayıoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mücahit Bulut, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

VATANDAŞLAR EŞLİK ETTİ

Şef Hülya Eker ve Murat Kiremitçi’nin önderliğinde uzun zamandır çalışma yürüten koro, performansıyla beğeni topladı. Çocuk şarkılarıyla başlayan konser, Türk Sanat Müziği’nin unutulmaz eserleri ve pop müziğin sevilen şarkılarıyla devam etti. Gecenin finali ise iki sevilen şarkı Erik Dalı ve Memleketim seslendirildi. Vatandaşlar da ellerinde Türk bayrakları ile şarkılara eşlik etti.

24 Nis 2018 - 21:58 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.