MUHTARDAN BAŞKAN BARAN’A TEŞEKKÜR

Başkan Baran, belediye tarafından yapımı tamamlanan ve hizmet vermeye başlayan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlık binasını ziyaret etti. Muhtar Kasım Turan, Başkan Baran’a teşekkür etti.

MUHTARDAN BAŞKAN BARAN’A TEŞEKKÜR
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez Belediyesi, ilçede ihtiyaç duyulan mahallelere vatandaşların daha iyi ve sağlıklı hizmet alınabilecekleri tek tip muhtarlık binalarını hayata geçiriyor. Bu kapsamda ilk olarak Yukarı Hereke Cumhuriyet Mahalle Muhtarlığı’nın inşaatına başlanmıştı. Toplamda 51 metrekarelik alana sahip muhtarlık binası tamamlandı ve hizmet vermeye başladı.

BAŞKAN’DAN ZİYARET

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ve Özel Kalem Müdürü Emrah Çoban ile birlikte muhtar Kasım Turan’ı ziyaret etti. Başkan Baran, mahalle muhtarlarının her türlü ihtiyacını karşılayacak biçimde tasarlanan yeni muhtarlık binasının hayırlı olması temennisinde bulundu.

HİZMET KALİTEMİZ ARTTI

Mahalle Muhtarı Kasım Turan da Başkan İsmail Baran’a yapılan binadan dolayı teşekkür ederek, “Bu dönem verdiğiniz destek gerçekten bizleri mutlu etti. Yapılan bina hizmet kalitemizi de daha fazla arttırıyor” ifadelerini kullandı. Başkan Baran, proje kapsamında Naip Köyü’nde de bina yapımı gerçekleştirildiğini belirtti.

21 Kas 2018 - 23:11 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.