RİFAT HİSARCIKLIOĞLU GELEMİYOR

Kocaeli Sanayi Odası’nın ödül törenine katılacağı TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, programa gelmiyor.

Kocaeli Sanayi Odası (KSO)’nın düzenlendiği 9. Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonu ödül töreni bu akşam Wellborn Luxury Otel’de gerçekleştirilecek. Ödül törenine Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katılacağı duyurulmuştu. Ancak Hisarcıklıoğlu, programa katılamıyor. Rahatsız olan Hisarcıklıoğlu’nun doktorunun il dışına çıkmasına izin vermemesi nedeniyle programa katılamayacağı öğrenildi. Hisarcıklıoğlu’nun yerine ise ödül törenine TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halim Mete’nin iştirak edileceği duyuruldu.

28 Kas 2016 - 15:56 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.